Beanny Chips Proteínové Šošovicové Chipsy Bezlepkové, 40g *IT-BIO-014 certifikát
Kód: 41430Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Beanny Chips Proteínové Šošovkové Chipsy Bezlepkové, 40g
Beanny Chips Proteine sú chrumkavé chipsy z cíceru, sú to ľahká desiata, ktorú môžete smelo maškrtiť bez výčitiek. Chipsy sú veľmi chrumkavé a zároveň ľahké, svojou chrumkavou jemnosťou pripomínajú palacinky. Šošovka je zdrojom kvalitných rastlinných bielkovín, je tiež skvelým zdrojom železa, vlákniny a obsahuje celý rad vitamínov B.
Najdôležitejšie informácie o Beanny Chips Protein
- iba 135 kcal vo veľkom balení (2 porcie x 20 g)
- minimálny obsah tuku - iba 5 %, tj o 80 % menej tuku ako tradičné lupienky!
- prírodné, rafinované chute
- zložky organického pôvodu
- veľmi chrumkavá textúra
- ani pečené, ani vyprážané - mimoriadnu chrumkavú textúru má na svedomí inovatívna metóda beztučného opekania tenkých plátkov zeleniny horúcim vzduchom
- zdroj bielkovín a vlákniny
- krásne, krátke, jednoduché zloženie - žiadne zbytočné prísady
Zloženie
šošovková múka * 58 %, tapiokový škrob * 5 %, zemiaková múka * 21 %, ryža * 6 %, zemiakový škrob * 4 %, slnečnicový olej * 4 %, soľ 2 %, kurkuma *
* certifikovaná organická zložka
Balené v ochrannej atmosfére.
Alergény: Môže obsahovať sóju
Výživové hodnoty na 100 g: energetická hodnota 337,7 kcal / 1414,9 kJ, 5,0 g tukov (z toho 1,5 g nasýtených tukov), 53,2 g sacharidov (z toho 4,6 g cukrov), 6 ,0 g vlákniny, 17 bielkovín, 0 g, soľ 2,0 g
Výživové hodnoty v 20g (1/2 balíčka): energetická hodnota 67,5 kcal / 282,9 kJ, tuky 1,0 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g), sacharidy 10,6 g (z toho cukry 0 ,9 g), vláknina 1 2 g, bielkoviny 3,4 g, soľ 0,4 G
Výrobca: Vyrobené v Taliansku organizáciou Uprising Organic Project SAS Di Durante Roberto & C., Via Rocciamelone 15, 10040 Almese (To)
Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste v tesne uzavretej nádobe.
Dodatočné parametre
Kategória: | Chipsy |
---|---|
Balenie: | 40g |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.