Amylon - Kypriaci prášok do pečiva bezlepkový BIO, 12 g *CZ-BIO-001 certifikát
Kód: 30144Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Amylon - Kypriaci prášok do pečiva bezlepkový BIO, 12 g
Kypriaci prášok Amylon má tendenciu kypriť už pri izbovej teplote na rozdiel od obyčajného prášku. Preto sa odporúča dávať cesto do rúry čo najrýchlejšie po zapracovaní prášku. Kyprí o niečo menej. Použite 1,5 sáčku tam, kde by ste inak dali 1 vrecúško obyčajného. Alebo použite len 1 vrecúško a pridajte malú lyžičku jedlej sódy. Prášok do pečiva Amylon má úplne neutrálnu chuť. Keď si naň zvyknete, spoznáte, keď sa použije konvenčný prášok.
Rozdiel bezfosfátového a fosfátového prášku:
- bežný kypriaci prášok
- kyslou zložkou je fosforečná soľ (tiež obsiahnutá v tavených syroch alebo práškových zmesiach na výrobu nápojov) - kypriaci prášok bez fosfátov
- kyslou zložkou je vínny kameň (vinnan draselný), vyzráža sa vo forme kryštálikov vo vínnych sudoch
- zásaditú zložkou je jedlá sóda
- ďalej obsahuje len kukuričný škrob v biokvalite
Zloženie
Kukuričný škrob *, kypriace látky: vínan draselný, uhličitany sodné. Môže obsahovať stopy mlieka a vajec.
* produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Balenie
12 g
Dodatočné parametre
Kategória: | AKCIA |
---|---|
Balenie: | 12 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.