BrainPure Mushroom Cacao, BIO, 300 g Kakao s hubami reishi a chaga / *CZ-BIO-001 certifikát
Kód: 65337Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Prečo siahnuť po funkčnom kakau?
Spojením húb s jemným BIO kakaom Criollo a cejlónskou škoricou vzniká nápoj, ktorý zahreje telo, poteší myseľ a pripraví vás na výzvy dňa. Alebo by ste radšej večernú pohodu? Zmes húb, kakaa Criollo a cejlónskej škorice v bio kvalite nadchne chuťou aj benefity. Kakao totiž obsahuje prášok z reishi a chagy, ktoré sú známe svojim obsahom polysacharidov a ďalších bioaktívnych látok.

Reishi (Ganoderma lucidum) – Lesklokôrovka lesklá
Huba, ktorá sa bežne pestuje na dubovom masíve, obsahuje polysacharidy a triterpény. Podporuje prirodzenú obranyschopnosť - imunitný systém2. Napomáha k normálnej funkcii obehovej sústavy2 a k normálnej hladine cholesterolu v krvi2. Spracované sú iba čisté plodnice, silu prírody tak nájdete v každej molekule.
Chaga (Inonotus obliquus) – Rezavec šikmý
Razvec šikmý sa pýši podielom betulínu, melanínu, polyfenolu. Chaga rastie prevažne na brezach, odkiaľ získava už spomínaný betulín.


BIO Kakao Criollo
- Bohaté na flavonoidy (kakaové polyfenoly).
BIO Cejlónska škorica
- Prispieva k normálnej hladine cukru v krvi1
- Prispieva k normálnemu tráveniu1
- Anderson, R. A., Broadhurst, C. L., Polansky, M. M., Schmidt, W. F., Khan, A., Flanagan, V. P., ... & Graves, D. J. (2004). Isolation and characterization of polyphenol type-A polymers from cinnamon with insulin-like biological activity. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 52(1), 65–70.1
- Ranasinghe, P., Pigera, S., Premakumara, G. A. S., Galappaththy, P., Constantine, G. R., & Katulanda, P. (2013). Medicinal properties of ‘true’ cinnamon (Cinnamomum zeylanicum): a systematic review. BMC Complementary and Alternative Medicine, 13, 275.1
- Lu, T., Sheng, H., Wu, J., Cheng, Y., Zhu, J., & Chen, Y. (2012). Cinnamon extract improves fasting blood glucose and glycosylated hemoglobin level in Chinese patients with type 2 diabetes. Nutrition Research, 32(6), 408–412.1
- Yue, G. G., Chan, B. C., Hon, P. M., Lee, M. Y., Fung, K. P., Leung, P. C., ... & Lau, C. B. (2013). Immunomodulatory activities of Ganoderma sinense polysaccharides in human immune cells. Nutrition and Cancer, 65(5), 765–774.2
- Yeh, C. H., Chen, H. C., Yang, J. J., Yang, W. B., & Chen, Y. C. (2010). Polysaccharides PS-G and protein LZ-8 from Reishi (Ganoderma lucidum) exhibit diverse functions in regulating murine macrophages and T lymphocytes. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58(15), 8535–8544.2
- Francis, S. T., Head, K., Morris, P. G., & Macdonald, I. A. (2006). The effect of flavanol-rich cocoa on the fMRI response to a cognitive task in healthy young people. Journal of Cardiovascular Pharmacology, 47(Suppl 2), S215–S220.3
Legenda: 1Škorica, 2Reishi, 3Kakaové flavanoly
Nutričné hodnoty
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1343 kJ / 321 kcal |
Tuky | 11,93 g |
– z toho nasýtené mastné kyseliny | 7,46 g |
Sacharidy | 18,46 g |
– z toho cukry | 3,35 g |
Vláknina | 45,57 g |
Bielkoviny | 14,10 g |
Soľ | 0,06 g |
Dávkovanie
10 g zmesi (približne 2 čajové lyžičky) rozmiešajte v 200 ml vody alebo mlieka.
Produkcia ekologického poľnohospodárstva EÚ/mimo EÚ.
Zloženie: (56 %) kakaový prášok s vysokým obsahom tuku*, inulín*, (15 %) zmes aktívnych húb* (reishi*, chaga*), ashwagandha*, škorica cejlónska mletá*, himalájska soľ. *produkt z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje 99,9% surovín v BIO kvalite. Môže obsahovať stopy mlieka.
Vyrábané v Českej republike pre firmu BRAINMARKET s.r.o.
Skladovanie: Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Upozornenie: Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Nie je vhodné pre deti, mladistvých do 16 rokov. Po otvorení spotrebujte do 2 mesiacov alebo do dátumu trvanlivosti.
Veľkosť balenia: 300 g (30 dávok)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.